Sabtu, Februari 25

PERTAMA kalinya..

Salam 1 Malaysia..

untuk pertama kalinya.. perghhh.. semalam balik lewat dari opis sekitar 6.30petang.. mak aiiiiii... sangat letih saat itu.. semua nak urgent.. sabo la wahai hati.. bukan selalu pun kan.. bertambah hangin bile aku thumbprint tak boleh.. adoyaiiiiiiiiiiiii... lebih 20 kali.. dan akhirnya aku balik cam tu je.. kang Isnin kene jumpa orang yang uruskan thumbprint tu.. bagi tau.. lau tak caya, cctv kan ado.. ahaksss!!!

malam tadi sangat daku tak larat.. pas isyak, ku pengsan.. muahahahaha.. nampak tak awok tak cukup tenaga.. ni kene makan suplemen untuk kecergasan.. ape yang sesuai erk dengan usiaku?? ce cube bagi tau.. kawan-kawan ada makan suplemen?? ce cite apa brand korang makan untuk kecergasan dan tenaga.. kot aku boleh try..

ala tomey-tomey.. relaks sikit tengok kucing ni..
ada sape-sape sudi share suplemen yang korang makan untuk kecergasan & tenaga?? sudi-sudikan lah.. 



5 ulasan:

cheqna berkata...

x leh nak share sebab cheqna tak makan apa2 suplemen =)

eeiyss berkata...

is pun xmakan ape2... hohoho
minum milo anda jadi sehat dan kuat... hehe

AdaM Hawa berkata...

sedang mencari.. apa yang sesuai dengan usia ni.. hehehehe..

nana nera berkata...

amalkan madu tiap2 ari sesudu seawal pg...kurang kan ais..byk kn minum air suam...

jgn lupa gak cocoa collagen ke...heheheee.....

AdaM Hawa berkata...

@nana nera InsyaAllah..