Selasa, Februari 7

pertama kalinya SUBWAY..

Salam 1 Malaysia..

kat Malaysia ni kan.. banyak betul makanan fast food kan?? betul tak?? KFC.. mc'd.. burger king.. pizza.. kenny rogers.. macam-macam ada!! tapi kali ni aku mencuba SUBWAY.. dah lame teringin, akhirnya ada orang tunaikan keinginan tekak ku.. ahaks!! mekasih ya, lain kali kita makan nando's plak.. 


dengan ala-ala malu-malu miow kami menerjah subway.. nasib tak ramai orang masa tu.. jadi tak malu la nak tanya budak yang keje kat situ.. roti ape yang sedap.. menu apa yang sedap.. ahaks!! alih-alih aku ambik yang biasa je.. tak ingat ape nama set tu.. RM12 untuk 1 set.. boleh la.. mencuba kan.. len kali boleh la cube lagi.. haisshhh!! asik makan sajo agenda kalau berjimba.. kalau berjalan pun pasti di selitkan agenda makan.. tahun ni cam banyak agenda.. tapi tertunai dan tercapai atau tidak, itu kita tunggu dan lihat.. zassss!!

set pilihan ku..
mencuba sajo..

4 ulasan:

cheqna berkata...

kat trg x de lagi...
kene try gak ni

Huzaina Hashim berkata...

kt Kuantan nie pun x ada lg...mcm best aje

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@cheqna opss!! mai la sini.. kita makan same2..

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@Huzaina Hashim kat kuantan x de lagi erk.. jap lg ada la tu..