Isnin, Februari 6

ANGRY BIRDS!!

Salam 1 Malaysia..

kanak-kanak sekarang masih di landa demam ANGRY BIRDS.. bukan kanak-kanak saje, malah yang dewasa pun kene tempiasnya.. asal nampak angry birds, teringat SIMANIS.. walaupun dia orang tak de dengan aku, tapi kemana saje nampak angry birds yang cute tu, aku akan belikan sesuatu.. tapi tak de la mahal sangat, yang murah-murah je.. kalau mahal-mahal mau bengkok ummi korang ni.. =)

kali ni ummi belikan korang kipas.. 1 harganya 4 hengget ye sayang.. tapi ari tu korang datang ummi tak bagi lagi.. kang lingkup.. tunggu korang tido umah bonda baru ummi bagi.. ahakss!! dekut erk ummi.. dekut sikit je.. haishhh!! rindu kat si manis.. 

taraaa.. cantik tak??
sekarang kalau nak belikan dia orang ni mesti nak same-same.. lau tak kang ada la yang tanya.. "ummi nape adik punya tak same ngan kakak punya.." adoyaiii jenuh nak menjawab.. last-last ummi akan jawap.. "saiz tu dah tak de.. kaler yang same dah tak de.." untuk selamatkan diri ummi.. sabo je la anak-anak ummi ni.. cerdik sangat dah sekarang.. membesar dan cerdik yang seiring.. moga jadi insan berguna..

6 ulasan:

cheqna berkata...

angry bird =)
dulu2 layan gak game ni skang tak sempat r =)

Aine Ainun berkata...

tau pasal angry bird ni sebab anak buah asyik melayan angry bird...


akhirnya saya pun syok melayan...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@cheqna tu la cheqna.. skrg x sempat nak main game tu.. hehehe dah lupe step pung..

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@Aine Ainunmelayan sampai g mane-mane teingat kat diorang.. hehehe

Ummi Alesya Sofea berkata...

budak2 skrng ni mmg cerdik,mcm2 soalan..letih nk jwp..

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@Ummi Alesya Sofea tu la.. ada je soalan yg kadang2 tak terjangkau oleh kita..