Rabu, Februari 15

BLOGLIST PUTERI KASIH

Salam 1 Malaysia..

pagi ni buka blog Halatuju tengok ada entry BLOGLIST PUTERI KASIH.. tetibe hati pun teringin nak join.. ahakss!! nak menambah kawan-kawan maya.. tak salahkan, kita nak tambah kawan-kawan.. jom join!!

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

faedah join bloglist Puteri Kasih..

  • Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
  • Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
  • Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
  • Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)
Tarikh tutup : 21 Februari 2012..

8 ulasan:

cheqna berkata...

moga ukhuwah yang terbina kan berkekalan insyaallah =)

Razif Mokji berkata...

saya join juga ni

puteri kasih berkata...

terima kasih sudi join...salam perkenalan dari puteri :)

AdaM Hawa berkata...

menambahkan lagi teman-teman.. ;)

Mia Liana berkata...

jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

AdaM Hawa berkata...

@Mia Liana marilah kita sama-sama menambah kawan.. ;)

Diera Tekikushika berkata...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

AdaM Hawa berkata...

@Diera Tekikushika InsyaAllah.. follow!!