Isnin, Mac 5

tak tahu mana nak di TUJU..

Salam 1 Malaysia..

rabu lepas kan aku cuti.. bawa bonda pegi checkup.. rezeki kami mungkin.. sampai klinik dalam jam 7.45am.. dalam kul 8.15am bonda dah di panggil untuk ambik tekanan darah.. tinggi sikit.. mungkin sebab angah masih sakit.. tapi hari ini, alhamdulillah.. makin sihat.. semalam pun angah dah boleh bawa motor pegi ambik duit BR1M.. aku punya turn bile?? huwaaaa!!! sama-sama anta, tapi masih tak dapat lagi.. adoyaiii.. sadis ni.. kalau ada rezeki ku.. dapatlah 1 hari nanti kan.. kawan-kawan dah dapat ke?? dalam kul 8.30am pegi jumpa doktor @ MA.. tak pasti.. tapi gaya cam MA je.. pas checkup dan ambik ubat, kami pulang ke rumah dalam kul 8.50am..

balik rumah masih awal.. siapkan apa-apa yang patut.. siap masak bagai.. tengok jam masih kul 11.00am.. fuh!! awal lagi.. mane hala nak di tuju.. pas anta bonda pegi umah makcik, aku pegi bank.. bank in duit rumah.. kang terlewat bank anta surat reminder plak.. fuhhh!! tak moo!! pegi giant cari gula-gula udang.. dapat!! then tengok jam lagi.. haisshhh!! awal lagi.. call member.. free ke tak lunch hour nanti coz lame gak tak jumpa dia.. lame tak lame la.. dalam 3 minggu.. pas tu deal jumpa kat burger king.. coz dekat ngan tempat keje dia.. kang tak la dia kalut nak masuk keje sebelah petang..

nampak tak.. tak ramai orang kan.. ;-)
kami borak-borak kosong je.. banyak borak pasal plan bercuti.. tapi lau borak kene la ada kudapan or makan-makan kan.. lagi-lagi time lunch hour.. opkos dia lapa.. aku pun same.. tadi masak je.. tak makan pun.. ini pilihan kami di BURGER KING..

berdua sesekali..
kami makan benda yang sama.. cume aku terlebih makan.. ambik desert.. zoom in!!

set BK doubles black pepper..
strawberry sundae
lebih kurang cam mc'd..

harap segala perancangan percutian kami berjalan lancar.. InsyaAllah.. bak kate kawan ku.. tahun 2012.. jalan-jalan.. makan-makan.. duit pun habis!! yang penting.. KEPUASAN.. 



11 ulasan:

shahrazali berkata...

x tahu arah tuju,,,,cari la kawan kn ajak sembang....

sllu cmtu gk,,,klu xde buat pape,,bosan2,,xde arah nk tuju,,ajak jek membe kuar,,xpun gi umah membe terus..

izan mama mia berkata...

kalau sendiri,mmg boring..berdua lebih baik...ramai-ramai lebih meriah...

cheqna berkata...

kalu sensorang kompem bosan =)

suecomey berkata...

lg ramai lg meriah! :)

AdaM Hawa berkata...

tu la pasal.. coz ari orang bekerja.. lau weekend kompom ada je kawan leh borak²..

Saya Disini berkata...

sedpnye

LiNda berkata...

amboi..sedapnye lunch dia..hehe

AnaLyana berkata...

ajak la kite lain kali.. hehe..

nanti mama dani bersalin kat Putrajaya..:)

kite pun lom dapat lagi BR1M tu... ayah saya yg hntar bulan 12 pun lom dapat lagi...

alamak, cam sedap je eskerem tu.. huhu..

cweet pinky berkata...

BR1M tuh apew ek ?? hehehe ~

LYAfrina berkata...

lya pon x dpt lg BR1m tu..huhu.. xpe la..kalo ada rzeki tu adalah kan..

wah..nak bcuti kat mana tu?? lya doakan agr semua y dirancang tu mnjadi n bjln lncar.

puan nadia berkata...

wah...jalan2..bestnyer..siap makan buger king lagi...nnti dpt BR1M bgth tau..:D