Jumaat, Mac 9

NO MORE!!

Salam 1 Malaysia..

entry di petang hari.. ni la akibat penangan tangan gatal ambik air ni kat peti ais kedai 99 speedmart.. pening lalat di buatnya.. lain kali jangan nak menggatal nak try ya.. 

ipoh mali.. ipoh ipoh mali!!
hebat betul penangan IPOH WHITE COFFEE ni.. perghhh.. pening lalat kejap.. berdenyut-denyut.. adehh.. nak kuar berjimba cam ne malam ni.. harap ok la.. kang ada yang muka tak semenggah bile pening lalat ni.. help me!! help me!! NO MORE!! NO MORE!!



8 ulasan:

Saya Disini berkata...

pening pala kena tdo la..kut

LiNda berkata...

linda xleh langsung minum coffe n nescafe..mesti kene migrain kalo minum...

cheqna berkata...

air2 sebegini bukan pilihan cheqna
=)

AdaM Hawa berkata...

@LiNda selalu mcm ok.. ari ni meragam..

AdaM Hawa berkata...

@Saya Disini telan panadol..

AdaM Hawa berkata...

@cheqna tatau ari ni nape nak minum.. dah lame tak minum benonya..

shahrazali berkata...

minum air masak byk2....kasi basuh sket perut tu...hehehe...

jgn minum air sabun plak ye...haha..

Kamsiah berkata...

alah pada nescafe ke..