Ahad, Mac 25

menunggu dengan SABAR..

Salam 1 Malaysia..

apa khabar kawan-kawan semua?? ada baik ka? ape program hari ni.. aku pagi ni nak anta adindaku pegi klinik panel dia.. luka dah kering.. tapi still bengkak.. kesian plak minah tu.. dengkot-dengkot berjalan.. nasib le cik abe dia nak anta.. aku hanya peneman la kiranya.. pas tu nak pegi MAXIS.. (kalau sempat..) ayooo.. kompom la sim card rosak.. simcard lain masuk HP tu ok je.. boleh call & mesej.. huh! ni yang rasa nak tuka line.. ahakss!! mau tukar KU BERSAMAMU.. tapi caj mahal la pulak.. marah kang jiran sebelah partition opis.. 

semalam ada baca 1 kenyataan dalam surat khabar berita harian.. mengenai CUEPACS GESA JPA KELUAR PEKELILING.. hal ni menjadi tanda tanya juga kat opis aku.. nape masih tak de pekeliling.. terutama bahagian perkhidmatan la.. sebab dia orang nak buat "kew8" bagai.. kang bahagian kewangan pulak sambung part bayaran.. tapi sampai ke sekarang ni memang tiada pekeliling lagi.. dah ramai gak yang bertanya, nak tahu jadual baru gaji.. tapi nak buat macamane.. menang tak de lagi.. nampak gaya JPA kene kuarkan cepat la.. kalau tak bulan April ni tak dapat la gaji baru.. ahakss!! tunggakkan lagi dari bulan Januari.. mane yang gaji pokok banyak, sonok la hampa.. apa-apa pun.. semua telah diberi adil dan saksama.. InsyaAllah.. bersyukur dengan apa yang ada.. ALHAMDULILLAH.. Allah dah bagi rezeki.. SYUKUR.. lepas ni jangan nak mengeluh sangat ya.. (pesanan untuk diri ini yang adakalanya mengeluh..) moga sentiasa diberkati apa yang telah diberikan padaku.. Amin..


maaf lah.. kalau tak boleh baca.. try cari kenyataan ini kat berita harian online.. tak boleh pulak.. server slow kot.. ke talian sibuk.. maka ini je yang boleh aku pamerkan.. 

7 ulasan:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Semoga rezeki bertmbh2 yer.:-)

yana halim berkata...

tu la JPA nie. Lambat sgt.

cheqna berkata...

mudah mudahan..
amin

rieda_ffya berkata...

x sabau ke?heheee...rexeki masyukkk...

Aine Ainun berkata...

Alhmdulillah...rezeki..

Sonok la kan..sy lak excited!hwhw

shahrazali berkata...

rilek2...jgn mengeluh...hehe...sabar la menunggu sesuatu yg baik tu...

AdaM Hawa berkata...

hehehehe.. kan sabar menanti..