Jumaat, Mac 16

SEMUA nak PINK!!

Salam 1 Malaysia..

cuaca yang tenang dan cantik di pagi hari Jumaat.. penghulu segala hari.. setelah hujan dari petang semalam hingga ke malam hari.. rasa sejuk masih terasa.. nyaman je.. pegi keje pagi ni dengan perjalanan yang lancar dan tenang.. ramai orang bercuti.. minggu cuti sekolah.. hari ni last day cuti sekolah.. next week dah mula sekolah.. dan jalan akan sesak.. sinonim di Malaysia.. jalan lengang bile cuti sekolah.. 

entry ni nak cite hadiah besday ayah untuk anak daranya.. siap order dari phone lagi.. "AYAH.. KAKAK NAK SEMUANYA PINK!!" pening si ayah dengar ayat si anak.. kakak memang suka kaler pink.. adik tak kisah kaler ape.. si ayah tak nak mengecewakan hati si anak.. maka terhasil lah.. zoom in!!

semua PINK!!
zoom in kasi publish besar sikit..

beg barbie.. kakak nak hello kitty.. tapi tak de.. BARBIE pun tak pe.. asal PINK!
beg untuk melaram.. HELLO KITTY..
set alat tulis.. pun HELLO KITTY..
jam tangan lain sikit.. asal PINK.. layan je.. PRINCESS
torchlight HELLO KITTY.. buat suluh ZOMBI..
dan yang pastinya.. harus 2.. mane boleh satu.. nanti adik meraung.. dua orang anak dara ni sangat rapat.. nak belikan apa-apa.. mesti kene 2.. nanti si kakak tanya, mana adik punya.. kalau bagi kat adik.. si adik tanya.. mana kakak punya.. sangat berdikari.. sayang kamu berdua!!

1 kakak punya.. 1 adik punya..
kakak yang dah pandai bergaya.. adik suka meniru aksi..

5 ulasan:

Aine Ainun berkata...

alalalalaaaaa....

sweet PINK=)

Saya Disini berkata...

hehe..abih semua pink

Nora Shahaira berkata...

tu kerenah kalo nak dara ye...
kalo mcm akak nora ni..
semuanya nak ben10..transformers..huh...ayah tak ponin...ibu yg pitam..hahaha

Acik Erna berkata...

comel..sweet..kecik lagi kakak dah tau minat warna pink

cweet pinky berkata...

alamak , jumpe geng larr , hehehe !