Selasa, Januari 31

thumbprint OH! thumbprint..

Salam 1 Malaysia..

hujan rahmat di pagi hari.. sinomin dengan keadaan di Malaysia.. asal hujan je.. kompom jalan JEM!! aku yang naik moto pegi keje pun terlibat.. dah tak boleh nak cilok-cilok gara-gara pemandu-pemandu kete yang menggeramkan.. menjengkelkan hati.. dari 1 link, upgred jadi 2 link.. tang bile hujan je.. kompom jadi 3 link.. adoyai!! tak kesian betul dengan insan yang naik moto.. dah le hampa ada bumbung.. kami ni ada helmet sajo.. basah..basah..basah..

gamba di cilok dari cik google..


thumbprint OH! thumbprint.. bulan ni banyak betui aku terlajak thumbprint.. mau tak.. thumbprint scanner tu asik failed je.. kadang-kadang nak thumbprint sampai 7..8..kali.. nak ambik masa dah.. kadang-kadang sampai 2 minit.. kalau dulu guna punch card senang je.. sory bos!! aku lewat bukan salah aku.. THUMBPRINT yang salah!! banyaknya aku rasa.. 7.35am.. sedey woo.. rosak rekod keje aku.. tak suka! tak suka! tak suka! next month harap aku dapat perbaiki rekod kedatangan aku.. atau?? aku kene tuka jadual masuk keje ke pukul 8.00am.. oh!! tidak!! nanti balik lewat.. nak bersilat lagi kat dapur.. adoyaiiiiii..

5 ulasan:

cheqna berkata...

menyusahkan kalau thumprint cam gini
huh

LiNda berkata...

thumbprint pe camtu, haissshhh..bikin pening je..Hehe, next time kene kuar umah lagi awal la. Hati2 bawak moto tu jangan pecut laju2 sebab nak kejar thumprint tu...:)

Masya berkata...

itulah kan thumprint ni ade baik dan bagusnya.. yg x baiknya macam nilah klu x blh nak baca cap cari huhuhuhuhu

Razif Mokji berkata...

apa ble buat

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

cheqna : memang menguji kesabaran adakalanya..

linda : siap dah scan jari lagi sekali pun berangin je scanner tu..

masya : tension bile tak leh scan..

razif : nasib la.. ate nak wat cam ne..