Selasa, Januari 24

BoBoiBoY!! iPiN & uPiN

Salam 1 Malaysia..

"mi! mi! boboi! yaya!" itulah perkataan adik bile dah petang.. dah tau waktu tayangan cite katon BOBOIBOY.. dah jadi katon febret dia.. lagi 1 ipin upin.. dua katon ni.. kalau ada jangan harap kita dapat tengok cite lain.. ternganga tengok tak berkelip.. 

kalau weekend anak dara dua ada kat rumah.. lappy adalah milik dia orang.. dari 1 episod ke 1 episod.. tapi ummi akan limitkan.. tengok katon kat lappy time petang je lepas bangun tido tengahari.. tak cukup kat lappy, malam dia nak tengok plak kat hp ummi.. sebab lappy malam achik punya.. ;) meh tengok gaya deme..
tayangan pertama.. IPIN & UPIN..
tayangan kedua.. BOBOIBOY..
adik dah mula nak kawal lappy..
ni la dia.. dak comot bangun tido..
adik : "mi.. boboi! yaya!"  sangat cute adik bile cakap cam tu..
anak-anak sekarang.. sangat seiring dengan IT.. tak cukup dengan TV.. lappy.. tambah hp.. sekarang ipad.. ish.. ish.. dulu ummi tengok tv je tau! belajar sungguh-sungguh tau adik dan kakak.. semua kemudahan dah ada.. LOVE U!

6 ulasan:

Arjuna Sakura berkata...

macam tak kena tema jee... pakai baju Angry Bird, tp tgk upin & ipin serta BOBOI BOY...
Apa pun semoga anak2 ini mendapat ilmu dan contoh yg terbaik.

klik! klik! ceritaku! berkata...

angry bird tu pun dah menjadi 1 kegemaran dia.. bantal angry bird.. baju angry bird.. hai la kanak-kanak.. cepat beno terpengaruh.. =)

shahrazali berkata...

katun kenomena baru budak2 malaysia....hehe... anak2 sedara sy cmni gk...sllu soh paksu diorg ni belikan mainan boboiboy n upin-ipin..

klik! klik! ceritaku! berkata...

tu la.. saya pun tak terlarat nak layan anak abang.. nasib dia orang bukan jenis NAK!! boleh di runding lagi.. hehehehe

Masya berkata...

hahaha.. baju angry bird comeyynya...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

sekarang semua nak sama.. semua nak sama.. pening akak nak cari baju untuk dia orang..