Sabtu, Januari 28

makanan ARAB pula..

Salam 1 Malaysia..

Ya Habibi.. Ya Maulana.. cakap arab pulak?? dengan bermurah hati.. kami.. (aku..bonda & ayu) dibelanja makan tengahari oleh apek (bakal adik ipar.. InsyaAllah..) makan tengahari ditaja sempena ulang tahun kelahiran bonda.. sonok kan.. banyak majlis kesyukuran untuk ulang tahun bonda.. kemana destinasi makan tengahari kami?? jom! TERJAH!!


D'Arab Cafe
Seksyen 7 Shah Alam..
1st time makan nasi arab.. sedap!! tiada pedas.. tapi yang penting nasi dia sangat lembut.. panjanggg (cam iklan beras..) macam-macam pilihan ada kat sini.. ada yang set 3 orang.. ada set 5 orang.. ada juga set 1 orang.. harga pun berpatutan.. nak tau lebih lanjut.. D'Arab Cafe.. kami memilih set 3 orang makan dan set 1 orang makan.. set 3 orang makan kami ambik Lamb + Roasted Chicken dan Kabsah Chicken Roasted untuk set 1 orang makan.. air pula sirap.. sesuai la.. berselera bonda makan.. sampai bertambah.. Alhamdulillah.. moga murah rezeki kamu ya Nafis a.k.a apek..

sajian kami.. tapi tak minum air botol tu..
licin!! kami makan..

6 ulasan:

Arjuna Sakura berkata...

Wah Makan Nasi Arab... Best Tu, Sesuai Tak Untuk Candle Light Dinner?

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

ermmm.. tak tau la sesuai ke tak erk en. arjuna.. nak cube ke?

Arjuna Sakura berkata...

Boleh Je Cuba... Namun Adakah Sang Puteri Jelita Sudi Menemankan Sang Arjuna Nanti?

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

siapakah sang puteri itu? sungguh bertuah..

nana nera berkata...

kedai dia kt mn?...bgtau la sang puteri..i pon nk try gak... :P

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

@nana nerakat syeksen 7 nana nera.. klik je kat D'Arab tu.. ada link..