Selasa, Januari 10

BIG!! big!! BIG TASTE..

Salam 1 Malaysia..

korang semua dah makan?? kalau belum.. get ready telan air liur erk.. ahaks!! bukan ape.. sebab nak publish pict makanan.. aktiviti di kira malam minggu ke kalau Jumaat malam Sabtu? dah kira waktu berjimba la bagiku yang single mingle ni dek kerana sabtu dan ahad cuti weekend.. tiada perancangan detail bersama geng berjimba.. spontan pot pet pot pet di YM.. dah ok! set! jadi!

lokasi berjimba malam tu.. lokasi baru.. (baru bagiku.. sebab 1st time..) cadangan Bun-D Restaurant, Seksyen 7.. sekali menterjah.. tutup la plak.. selambe kawan aku cakap.. "aiii!! dah kaya ke.. dah tutup ke.. tutup ari ni je.." ape lagi.. aku dan kawan aku sorang lagi gelak tak mau la dalam kete.. so.. kami pusing-pusing pulak ke area jakel.. 2 kali pusing.. last-last.. maka berhentilah kereta di BIG TASTE.. nak makan western punya pasal.. kat seksyen 7 gak..

belek-belek menu.. last-last tanya budak tu.. "ape yang glamer kat sini.." dengan muka tak bersalah je kawan aku sorang.. budak tu hanya senyum.. lastly kami decide.. nak makan chicken chop.. 3 set chicken chop.. 2 gelas air longan.. 1 gelas air lime.. 1 sausage pizza.. 1 potato wedges.. sambil tunggu.. kami borak-borak.. gelak-gelak.. tengok ragam orang.. sekali hidangan pun sampai.. hambek kaw.. air tu besa.. jenuh nak abiskan.. chicken chop dia pun besa.. larat ke nak perabis ni.. tu belum pizza ngan wedges.. hambek kaw.. makan sampai tak larat.. tak caya?? meh la tengok..

puas minum ayo longan ni..
masham!! elok kot untuk orang nak berdiet..


chicken chop yang BIG!
ni pun.. leh tarik la cheese dia..
ni la hidangan kami..
ni pun sodap!

murah ke mahal?? 3 orang makan..
acara makan-makan selesai jam 11.30 malam.. wedges tak abis.. siap tapau.. lokasi seterusnya.. berjimba seterusnya.. wait n see!!

2 ulasan:

Masya berkata...

wahh sesekali makn besarnya.. mahal sikit xpe.. kalau setiap hari macam ni... parah tau...

klik! klik! ceritaku! berkata...

air tu.. memang tak larat nak abiskan.. tu saiz biasa tau.. ada yang saiz JUMBO.. memang beso la.. share 3 orang pun boleh..