Rabu, Januari 25

meraikan BONDA..

Salam 1 Malaysia..

mood pagi ni macamana?? setelah bercuti 4 hari.. 1st day keje untuk minggu ni.. adakah dengan semangat baru?? jeng!jeng!jeng!.. lupakan kisah mood.. nak cite meraikan ulang tahun kelahiran bonda..

entry minggu lepas telah ku ceritakan ulang tahun kelahiran bonda.. entry kali ni nak cite kami meraikan ulang tahun kelahiran bonda.. sedikit bacaan doa selamat dan juga jamuan ringkas untuk bonda.. bacaan doa selamat dibacakan oleh Nafis a.k.a apek (kawan lelaki adik ku..) & selepas itu.. makan!!

SELAMAT ULANG TAHUN BONDA 63..

kali ni bonda request nak kek coklat tapi tak nak beli kat secret recipe.. maka aku dan ayu decide beli kat kedai kek king di tesco.. dalam RM47 hengget je rasanya.. sedap gak kek ni.. tak muak..

Bonda & Iqa..
Baby jual mahal tak moo potong kek..

menu jamuan ringkas kali ni.. KFC.. nugget.. kentang goreng dan pastinya buah limau (mood CNY lagi kan..) meh la layan pict je.. aksi adik dan sepupu-sepupu..

corat coret jamuan ringkas doa selamat..

6 ulasan:

Cho Zila berkata...

selamat ulangtahun bonda tercinta.. nampak sihat lagi yerk siap request lagi nak kek apakan... semoga bonda sihat selalu hendaknya...

AdaMHawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

terima kasih kak.. Alhamdulillah.. Syukur.. sihat seadanya.. harap semoga sihat selalu..

cheqna berkata...

selamat ulangtahun buat bonda
moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki
dan sentiasa berada di bawah lindungan ALlah sentiasa amin..

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

time kasih cheqna.. Amin.. Amin.. Amin..

Masya berkata...

wahh.. memang cantik kek tu.. mesti rasanya pun sedappkan.. walaupun simple... selamat hari lahir buat bonda akak, semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezki amin...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

Amin.. Amin.. TQ..