Isnin, Mei 7

tangan TAK SAMPAI..

Salam 1 Malaysia..

morning kawan-kawan!! hujan rahmat pagi ni.. tersedar dari tidur pukul 5 pagi.. terdengar titisan hujan di zink rumah.. al maklum.. rumah tak bersiling.. pastilah dengar titisan hujan kan.. mula menarik bantal.. adehhh.. malas betul mau bangun.. mula berfikir.. alangkah indah jika hari ni hari ahad.. oit! bangun!! hari isnin hari ni.. aduhhh.. dengan bermalasan bangun juga..

bersiap seperti biasa.. dan hari ini buat pertama kalinya memandu bersendirian bawa si kura-kura comel ke opis.. ayakkk!! berdebar.. al kisahnya.. aku selalu fail bile di tol.. tangan tak sampai.. udah le kamu gatal memakai touch n go.. bikin malu sajo.. ada masanya siap buka tali pinggang lagi.. wakakakaka.. malu betul!! dan mula la bercita-cita mau merembat Smart TAG bile ada rezeki lebih nanti..

TQ cik google..

pagi ni berjaya ok.. di tol.. selamat!! dah la ramai orang bawa kete pagi ni.. sebab hujan.. nasib badan hari ni semuanya berjalan lancar.. walau ada kesesakan lalu lintas sikit di jambatan roller coaster.. syukur.. selamat sampai di opis sebelum pukul 8 pagi.. walau ada sikit rasa gabra.. harap perjalanan pulang petang nanti juga berjalan lancar..

9 ulasan:

Saya Disini berkata...

sila pnjngkn tngn anda

LYAfrina berkata...

sy kat sini bebas TOL

@e_da berkata...

heheh sy pernah eksyen nak guna touch n go.. dah sampai situ kad takde rupanya kat dlm beg dlm bonet.. lagi haru siap turun amik.. malu gilerrrr hahah lg teruk...

apapun semoga perjalanan selamat balik nanti ya...

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Mujur le Terengganu nih Bebas Tol...hehehe

shahrazali berkata...

lain kali lekat kad TnG tu kat something yg panjg....snang nk touch kn dia..hehehe..

Masya berkata...

hihihihi... insyaallah ade rezeki belilah smart taqkan.. tp.. smart taq pun dah panjang jugak bkn cpt..

AdaM Hawa berkata...

@@e_da ahad lepas la paling malu.. siap buka pintu.. tangan tak sampai.. hehehe.. nasib org belakang tak hon.. hehehe

AdaM Hawa berkata...

@shahrazali idea yang bernas la shah.. hehehe.. letak kat pembaris erk.. senang gak.. hehehe

AdaM Hawa berkata...

@Masya tu la.. pasan gak.. panjang dari touch n go.. hehehe