Khamis, Mei 3

LAST episod CBE..

Salam 1 Malaysia..

pantas! cepat! ala.. dah abis.. tu la perkataan yang keluar dari mulut ku bile tengok cerita yang seronok dah nak abis.. oh! drama melayu.. terpengaruh sangat ada masanya.. kalau cite best dan menarik, memang akan sedaya upaya tak nak terlepas peluang.. kalau terlepas peluang sangguh cari kat youtube atau vplay.. asal yang online la senang cite.. fuhhhh!!! dahsat kan??

khusyuk!!
ummi rindu kamu berdua!!

malam ni.. last episod CINTA BUAT EMELDA.. dahsat la pengaruh cite ni pada aku.. memang jarang la terlepas episod.. eh! tak pernah rasanya.. terlepas babak pertama tu adalah.. time tu biasanya nak simpan moto dalam garaj.. weekend mesti aku repeat dalam youtube atau mediaprimatv.blogspot. emosi sungguh menonton cite ni.. kadang tu khusyuk pun ia.. ahaksss!! siap bonda lempar bantal kat aku la sebab khusyuk beno.. haishhh!! dahsat betul..


apa yang akan terjadi pada Emelda?? adakah kebahagiaan menjadi milik Aril Fatah & Emelda?? wahhh!! banyak persoalan ni.. hope happy ending la.. tak mau macam cite Tentang Dhia.. tak puas hati betul ending cam tu.. terlebey sudah!! lepas cite ni.. next week cite SEINDAH SAKURA la pulak.. Fahrin Ahmad & Fasha Sandha..


nota blog : sukar menjaga hati orang dan memuaskan hati orang.. adakalanya hati dan diri sendiri terabai.. moga Allah s.w.t. sentiasa memberikan aku petunjuk dan melindungi diri ini..

23 ulasan:

LiNda berkata...

huhu..tak tau nk kate best ke x sebab linda memg jarang gile tgok cite ni

Jo-Blogger berkata...

xpa nanti ada cerita baru lak..

Masya berkata...

dah episod akhir yer.. kene tunggu ni.. jgn terlepas.. dlm sejarah.. nak tunggu dpn tv..

shahrazali berkata...

akhir dah ek....nnti nk download semua episod la...tp tgok masa cuti nnti la kot..haha...

LYAfrina berkata...

kali ni lya x layan sgt drama ni...
tpi ada baca novel dia..x habis2 lg..rasanya cam drama best lg drp novel kot

AdaM Hawa berkata...

agak puas hati dengan ending.. tapi lau ada 1 episod lagi mesti syok kan.. hehehe..

Tanpa Nama berkata...

valium online pharmacy usage for valium - 5mg valium equal

Tanpa Nama berkata...

buy xanax online type drug xanax valium - does xanax pills look like

Tanpa Nama berkata...

buy zolpidem online ambien side effects in women - zolpidem 10 mg generic for ambien

Tanpa Nama berkata...

buy ativan online buy ativan fedex - side effects switching ativan xanax

Tanpa Nama berkata...

order xanax buy xanax online from europe - xanax partydrug

Tanpa Nama berkata...

online pharmacy for valium valium price walmart - valium sale thailand

Tanpa Nama berkata...

buy xanax online xanax drug abuse effects - xanax 2mg bars street price

Tanpa Nama berkata...

can you buy xanax online legally xanax street price 1 mg - paxil for xanax for anxiety

Tanpa Nama berkata...

buy xanax online xanax for anxiety dosage - buy xanax ireland

Tanpa Nama berkata...

buy diazepam what does valium do recreationally - diazepam xanax same

Tanpa Nama berkata...

ambien cost ambien cr side effects anger - zolpidem tartrate generic ambien

Tanpa Nama berkata...

buy ambien online ambien no prescription canada - ambien drug facts

Tanpa Nama berkata...

soma online carisoprodol zolpidem - soma carisoprodol wikipedia

Tanpa Nama berkata...

valium 5mg valium xanax online - indian valium online

Tanpa Nama berkata...

soma carisoprodol st john's wort - carisoprodol 350mg tablets price

Tanpa Nama berkata...

order valium online valium street names - valium dosage high

Tanpa Nama berkata...

buy valium no prescription how will 5mg valium affect me - valium online holland