Rabu, Mei 16

setiap tahun ADA!! GURU.. PENDIDIK..

Salam 1 Malaysia..

16 Mei 2012 
SELAMAT HARI GURU
"GURU INOVATIF MELONJAKKAN TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA"






ada juga kawan-kawan blogger juga seorang guru.. Selamat Hari Guru!! ucapan ini juga untuk along.. semoga tak jemu menjadi seorang pendidik walaupun pada mulanya dirimu tak mahu menjadi seorang pendidik.. ahakss!! harap lepas ni along dapat sambung belaja lagi hingga ke master.. bonda berbangga dengan kejayaanmu.. adik mu mengucapkan SELAMAT HARI GURU!!

saat menggenggam segulung ijazah..
sejujurnya aku tak pernah bagi hadiah masa hari guru secara peribadi.. kalau bagi pun kutipan semua pelajar 1 kelas.. ntah kenapa masa zaman aku sekolah tak rasa nak bagi hadiah secara peribadi.. tapi tak bermaksud aku tak menghargai jasa guru.. TERIMA KASIH kepada semua guru-guru yang tak pernah mengenal erti jemu mengajar dan mendidik aku menjadi insan yang berguna.. kenangan yang tak boleh di lupakan masa zaman sekolah rendah, kene denda tulis SAYA TIDAK AKAN BISING LAGI DALAM KELAS sebanyak 1000 kali.. sampai bengkak jari.. masa tu darjah 3 biru.. bile sekolah menengah pula tak boleh lupa kene bebel dengan cikgu kelas sebab kelas tak di hias.. sekali kami buat transformasi.. stay back 1 hari.. terkejut cikgu kelas bile masuk kelas esok pagi.. warna warni kami hias.. dan terus menang berterusan kelas ceria.. ahaksss!! tu antara kenangan yang tak boleh aku lupakan di saat belaja di sekolah rendah dan sekolah menengah.. korang mesti ada kan?? share la dengan aku pada ruangan komen ni.. boleh??

 

5 ulasan:

LiNda berkata...

selamat hari guru utk semua guru. teringat dulu2 paling suke bab hias2 kelas. meriah je

Saya Disini berkata...

selamat hari guru

cheqna berkata...

selamat hari guru =)

shahrazali berkata...

selamat,,selamat....

cmne la punya bising dalam kelas tu ek sampai kena denda cmtu sekali...hehehe..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

(^___^)selamat hari guru~
masih dalam bulan yang sama~sempat lagi kot ucap.. hehe