Isnin, April 16

WORLD juga?

Salam 1 Malaysia..

MONDAY BLUES?? oh!! katakan TIDAK!! niat di hati hari ni nak bikin FAIL MEJA atau dengan kata lain.. FM.. asik tertangguh je.. sampai big bos dah bagi due date.. aku masih tak dapat menyiapkan.. cube mencuri masa.. tapi tidak berjaya.. aduhhh!! di saat keadaan yang sibuk baru banyak benda nak update.. hari ni akan ku cuba walaupun tak boleh sampai siap sepenuhnya..

bahan entry ala-ala dah basi.. sebab dah hadam dalam perut pun.. yang mengusik hati dan jari untuk letak di entry ialah.. WORLD.. kompom world ke?? ahakss!! cerita apa ni?? MD PUTU BAMBU WORLD.. kawan opis yang beli.. bagi kat department aku 2 bekas.. rasa dia biasa lah bagi aku sebab aku tak bape gemar dengan putu bambu.. aku lagi suka putu piring.. lagi 1, warna putu bambu ni warna hijau.. tak asli bagiku.. aik!! orang bagi.. makan je la.. banyak komen lak erk!! ahakss!! ape-ape pun.. TQ la kepada yang memberi.. zoommmmm innnnn!!!

bungkusan yang cantik!! tak guna kertas surat khabar..
rupe isi dalamnya.. siap ada sudu sama warna lagi dengan warna putu bambu tu..
menarik!! santapan di petang hari..
kedai putu piring kat tempat biasa beli tu tengah renovate.. ayakk!! dah lame tak beli.. bile nak siap ni?? dah teringin ni..:p

nota blog : korang dah isi e-filling??

9 ulasan:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

YM pun samer, lebih suka Putu Piring...Putu bambu tu...ijooonyerr..hehehe

cheqna berkata...

sedapnya..
putu mayam pun besh ni
gulpp terliur

Saya Disini berkata...

wah..sedpnye..dh lama xjumpa..

rieda_ffya berkata...

wah...x pnh makan color ni lagi...lg suke yg ori ..hehee

LiNda berkata...

tak sukenye putu bambu wane ijau, putih lagi sedap ...

LYAfrina berkata...

biasa mkn putu piring, kaler kuning tu,.kalo putu bamboo kaler putih ..

Aine Ainun berkata...

Putu bambu putihla lg mantap kan...

Da mcm buah mlaka warna hijau..

Princess Solehah berkata...

saya pun tak siap lagi FM hehe...dah lama due date, masih tak siap2....

AdaM Hawa berkata...

suka putu piring ngan putu mayam.. tapi putu mayam lame tak makan.. huhuhu.. dan warna putih gak yg di sukai.. ;)