Jumaat, April 27

FUYOOO.. syoknya..

Salam 1 Malaysia..

salam pagi Jumaat.. penghulu segala hari.. 2 hari tak jengok blog.. BW pun tidak.. minggu ni terasa seperti pendek je masanya.. isnin kursus.. selasa ada kat opis.. rabu cuti.. khamis kursus lagi.. dan hari ni.. ada di opis.. pagi ni ada meting 5S.. adoyaiii.. gamaknya memang fail meja kene bikin di rumah la weekend ni..


malam tadi terpandang 1 status di FB.. dari ASTRO.. ~Sebagai tanda penghargaan, semua pelanggan Astro dijemput untuk menikmati lebih 130 saluran bermula dari 27 April-6 Mei! Terima kasih di atas sokongan anda!~ WOW!! FUYOOOOOOOO.. SYOKNYAAAAAA.. free kan.. belasah je la tengok HBO.. bintang dan yang lain-lain..

tengok sampai tertidur ok!! nanti aku BW blog-blog kawan-kawan.. tadaaaaaaaa!!

sumber : astro FB

6 ulasan:

CtAyue berkata...

hehe.. rumah ayu pakai basic ajer..nih baru nak tambah langgan mustika.tapi postpone dulu lah 10hr sebab dah free nih.tgk free dulu. hahaha.. :)

Saya Disini berkata...

best ni

LiNda berkata...

hehe..tgokla puas2 kan..

Nora Shahaira berkata...

tu la...ada bc status tu jugak td..
tapi umah akak nora tak de astro..hubby asyik membodek pasg astro..huhu..
tak sanggup akak nora..terkena nti cenel ada katun..habih..
selalu tgok astto bila teman soleh dlm wad je..hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Alamak, busynyer...:-) tkpe2,astro free tuh bolehlh rehat2 smbil tgk citer puas2 kn?:-)

shahrazali berkata...

alaaaaaaaaa.....3 hari jek dpt layan 130 saluran tu kt rumah,,,hehehe,,,skrg dah balik shah alam..huhu..

kt umh sewa ni adae jek astro,,tp xleh nk kawal channel cam kt rumah,,