Sabtu, April 14

LEGA rasanya..

Salam 1 Malaysia..

rindu banget dengan kawan-kawan blogger.. rindu nak BW.. ada ke yang rindu dengan entry aku?? pasan pulak aku ni.. rindu nak berjalan-jalan ke rumah kawan-kawan maya.. rumah ke?? apa ye namanya.. pergi dari 1 blog ke 1 blog.. haishh!!! 4 hari tak berBW.. dan 4 hari juga tak ber entry blog aku.. dan nampaknya ada sikit ciri-ciri nak bersawang.. huh! nak buat cam ne.. sekarang lappy dah tak de kat rumah.. bangchik dah angkut ini lappy ke rumah sewa.. boring katanya.. tv tak de.. kesian la pulak.. bagi je la.. kat opis.. tak sempat nak bikin entry.. nak berBW pun tak sempat.. rushing nak siapkan kerja.. banyak sangat nak urgent.. so.. kerja diutamakan.. blog dikemudiankan la nampaknya.. jadual kerja harus diubah!! WORK SMART DON'T WORK HARD!!

TQ cik google!!
minggu yang amat letih.. penat.. dan hari-hari balik lewat.. Alhamdulillah.. semua kerja selesai dalam masa yang dirancang.. coming soon walau ada pun, tak banyak macam minggu ni.. mata pun naik juling tengok nombor.. Alhamdulillah bonda paham anaknya hari-hari balik lewat.. malam.. masa untuk melayan bonda sambil tengok tv.. 

mulai minggu depan.. setiap minggu ada saje jemputan majlis perkahwinan.. Alhamdulillah.. moga kalian semua berkekalan hingga ke akhir hayat.. dah menjadi kebiasaan aku sejak 2 tahun kebelakangan ini.. bile ada jemputan majlis perkahwinan, aku tak beli hadiah.. bagi duit je.. bukan apa, ianya memudahkan aku.. ahakss!! tak payah nak pikir.. nak beli apa.. kang aku beli, tapi ianya agak kurang berguna bagi pasangan itu.. maka the best aku bagi duit je la.. boleh gak guna lepas majlis tu.. 

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KAWAN-KAWAN BLOG! menu hari ni.. ikan gelama masak tauchu.. sayur kangkung goreng dan nasi putih.. hati membuak nak tengok BATTLESHIP.. mungkin esok atau minggu depan baru nak pegi tengok.. badan terasa sangat letih! time to BW.. zassssssssssss

4 ulasan:

Aine Ainun berkata...

Lamanya saya x singgah sini...sy pon bru dpt BW=)))

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Takpe...takpe...YM tolong lap-lap sikit mana yang bersawang tu yer.... :D pi la tgk Battleship, citer dier oklah, letup sana sini.ekeke. YM dah buat review pasal citer nih.

shahrazali berkata...

bagus la...utamakn kerja sbb lebih penting....mmg rindu nk tgok adam hawa terjah blog komen2...hehehe..

battleship !!!!!! malam ni tgok midnight punya..hehehe..

AdaM Hawa berkata...

belum berkesempatan nak tgk.. maybe next week la gamaknya..

shahrazali : nnt sy terjah blog erk.. ;)