Khamis, April 5

TIDAK disangka..

Salam 1 Malaysia..

masa berlalu begitu pantas.. sekejap je dah masuk suku tahun pertama.. tugas hakiki di pejabat pun dah melambak-lambak.. tak berhenti-henti.. silih berganti.. dengan program yang banyak.. dengan fail meja yang tak terusik.. macam tak cukup masa je 8 jam 1 hari di opis.. wahhh!! ayat tak boleh blah erk.. kunun sangat sibuk.. padahal sempat lagi menaip entry.. berBW ke rumah kawan-kawan.. haishhh!! BW seperti aktiviti rutin la pulak ya.. 

rabu lepas sempat menghadirkan diri ke mesyuarat 5S.. secara paksa rela terjebak menjadi kumpulan 5S.. ohhh!! sungguh aku tak rela.. kunun jadi ketua zon.. gamaknya memang habis kalah la zon aku.. dengan kertas yang melambak-lambak tersadai ni.. sape nak SISIH.. SUSUN.. SAPU.. SERAGAM & SENTIASA AMAL?? harap ahli zon sama-sama bantu membantu ya.. melalut sudahhh!!

TQ cik google..

 tajuk cam ape.. blank!! kisahnya ada insan bermurah hati memberi kad prabayar.. Ya Allah.. syukur.. macam tau-tau je kredit nak abis.. ahakss!! terima kasih la banyak-banyak.. bukan RM30.. malah RM60.. tapi teringat pepatah.. TANGAN YANG MEMBERI LEBIH BAIK DARI YANG MENERIMA.. pokok pangkalnya KEIKHLASAN.. moga kamu sentiasa dimurahkan rezeki.. 

jutaan terima kasih.. kepada yang memberi..
nota blog : minggu ni aku jarang berBW ke rumah kawan-kawan.. 1 hari sekali je.. sesi petang untuk berBW tidak punya waktu.. aik! cam gaya cakap orang indonesia pulak..

12 ulasan:

Aine Ainun berkata...

Eh cantik la gambar cik google tu, tertarik menarik!

Xpe, selesaikan kerja tu,
nanti kalo makin melambak lg payah;)

work smart ok:) baiknya hati yg memberi tu, murah rezki dia

Masya berkata...

top up free nak jugakkkk.... huhuhuhuhu

Cik Rose Cute berkata...

SERONOKNYA DAPAT TOPUP FREE NAK JUGAKKKK HIHIHI

Saya Disini berkata...

sape yg bg tu..bestnye..nak sikit

hanniKASIM berkata...

Aha...5S...ingat kenangan wat 5S kat ofis,,mcm2..tp hasilnya..WOW ofis transform 360 drajah..mmg best dgn suasa br lps 5S..semangat je dtg keje..jd senang nak wat keje..

shahrazali berkata...

sama la...BW dah jadi rutin harian..hehehe....

dulu masa keje kilang,,sllu guna 5S ni...hari2 nk kena jaga 5S ni..klu tidak,,,supervisor bising..

CtAyue berkata...

wah dpt topup free.. tahniah sebab jd ketua utk 5S.. hehe..

AdaM Hawa berkata...

AA : harus work smart.. kalau work hard.. abislah.. hehehe..

MASYA, CIK ROSE CUTE & SAYA DISINI : nak?? hehehe.. tnylah kat tuan yg bagi tu.. no komen!

HANNIKASIM & SHAHRAZALI : tu la.. mmg elok benonya 5S.. tapi nak mulakan tu masalah sikit.. tang SISIH.. hehehe.. kang semua di SISIHKAN.. hehehe

CTAYUE : paksa rela tu.. huhuhu..

rieda_ffya berkata...

hehee..kerja leklok...opis sy pon lom ade zon 5s ni..akan buat jugak le soon..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

waa...alhamdulillah..sape kah insan yg baik hati tu?

LYAfrina berkata...

wah..seronoknyrer..dpt kad topup free...klo lya rm60 blh thn 2bln atau mgkin lbh.sbb lya jrg bsms n koll

Kasih Salina berkata...

untung dpt top-up free..kalo saya RM 30 jer untuk sebln tapi tak pernah hbs pun..