Selasa, Julai 3

SIMPLE..

Salam 1 Malaysia..

MORNING!! perghhhhhh lama betul la tak update blog.. ada rasa rindu.. menerjah rumah kawan-kawan.. ada ke yang rindu dengan entry aku?? ahaksss!! pasan la pulak.. cite banyak nak letak kat entry.. tapi ada je kekangaan masa.. mood melayang dek angin.. macam-macam la.. biasa la.. manusia kan.. ada masanya berubah angin sedikit.. malas?? ada juga sikit kot.. :p

semalam 02072012 genap usia adindaku 22 tahun.. SELAMAT ULANG TAHUN.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. dipermudahkan segala urusan.. dilindungi Allah s.w.t dan cepat-cepat simpan duit untuk langkah seterusnya.. kerja rajin-rajin tau!! misi kita berdua belum lagi tercapai..
kamu yang sentiasa perasan comel!!
memandangkan anak-anak ummi ada di rumah.. maka semalam balik keje singgah tesco.. beli kek setengah kilo je.. cukup la untuk kami ber enam makan.. kek tu syarat la kunun.. sebab ada adik ngan kakak kat rumah.. dia orang yang terlebih excited.. asik cakap.. kek ni adik punya.. hasihhh!! besday kamu bulan 10 nanti la adik.. nanti buat sekali dengan ummi la erk.. ummi 22.10.. adik 31.10.. boleh beli kek besar sikit.. agaknya time tu boleh paw mummy kot.. untuk beli kek kan adik.. :p

simple but nice..
makan kek dan roti pizza je semalam.. sebab bonda dah buat bubur nasi petang semalam.. menu lain dari yang lain.. berselera adik makan bubur.. siap tambah.. kek pun dia makan suku potongan je.. tak abis.. dah kenyang katanya.. SELAMAT ULANG TAHUN MUMMY!! sabtu ni kita pegi putrajaya erk!! nak tengok bunga-bunga.. tahun lepas tak dapat tengok.. harap tahun ni dapat la.. jom!!


6 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

happy birthday!!

Saya Disini berkata...

nk kek

♥ Elin ♥ berkata...

happy birthday!!
tp mmg comel pun...:))

untuk promosi blog bari elin ada buat GA..mari lah join..

http://www.vanillacheze.com/2012/07/giveaway-skii-cellumination-mask-in.html

Afasz berkata...

nak kek cekelat tu.....

hepi besday !!!

LiNda berkata...

hepi besday utk adinda..kek tu nmpak sgt sedap

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

happy birtday, may all her dreams will come true, :)