Sabtu, Julai 7

Happy ANNIVERSARY..

Salam 1 Malaysia..

badan terasa letih bila malam menjelma.. dari awal pagi keluar rumah.. destinasi.. kasi repair itu cermin si kura-kura.. Alhamdulillah.. walaupun berbekas.. yang penting masih selamat.. aku risau ianya merebak.. tu je.. pusing punya pusing kat taman sri muda.. akhirnya.. nak tergelak aku.. tersesat bagai.. padahal dah lalu jalan tu.. next enrty la aku cite pasal repair cermin si kura-kura.. 

malam ni aku nak cite.. ulang tahun blog yang tak seberapa yang nak dibandingkan dengan blog kawan-kawan lain.. bagi aku.. blog adalah satu tempat untuk aku bercerita.. menyimpan kisah suka dan duka.. tapi bab duka aku cube minimumkan.. ini bukan blog pertama aku.. sebenarnya dah lama berkecimpung dalam dunia blog suka-suka ni.. bagi aku blog ni macam diari pun ia.. blog yang lama tu dah lama aku privatekan atas sebab-sebab tertentu.. biarlah ianya menjadi rahsia kehidupan.. harap tak lupa id dan password.. adakalanya gatal gak tangan nak skodeng cite lama.. ahaksss!! HAPPY ANNIVERSARY KLIK!KLIK!CERITAKU!

dan.. SELAMAT ULANG TAHUN NURUL ASIQIN.. dengan nama panggilan manja.. baby.. yang ke 9 tahun.. belajar rajin-rajin tau!! jangan manja sangat dengan ayah & mak.. usia baby ni sama usia dengan aku bekerja dengan gomen.. senang nak kira.. haishhh!! kejapnya dah 9 tahun.. rasa macam hari tu kamu lahir baby.. tadi tak sempat nak beli cupcake untuk baby.. InsyaAllah esok beli kat tesco.. jangan nakal-nakal!!

10 ulasan:

@e_da berkata...

happy annversary blog ibu lala n happy besday baby...moga jd anak yg bijak dan solehah!

Rumah Kuning berkata...

esok boleh beli kek besar utk klik klik ceritaku dan utk baby.

Nora Shahaira berkata...

wa..besar dah baby nye..hehe..
setahun dah berblog..sy da tak ingat dah..nak cek aa nanti..tahniah ya..

cweet pinky berkata...

happy anniversary :D

Acik Erna berkata...

Happy anniversry blog AH..teruskn menulis

rieda_ffya berkata...

happy annivesary...semoga sentiasa success always..

Saya Disini berkata...

Happy anniversry

Aine Ainun berkata...

Tahniah....teruskan=))

Masya berkata...

happy anniversary....
menulis kerana hati... bukan kerana nama.... kat sinilah segalanya terluah... kan.. rasa lebih tenang dan dihargai... ;p

CtAyue berkata...

happy anniversary utk blog akak.. hehe.. ayu pun dah setahun jugak berblog tapi tak pasti start bila tarikhnye..happy berblog akak.. menulis juga satu luahan dari hati.. moga terus berkarya disini ye akak... :)