Isnin, April 8

MUSIM yang ni pula..

Salam 1 Malaysia..

ISNIN.. datang lagi.. aku yang sangat lemau.. agaknya keletihan di  kenduri orang kawin.. di majlis kenduri kawin anak buah lelaki.. dapat orang dekat je.. belakang rumah.. family kakak sepupu aku ni.. anak-anak dia semua dapat orang dekat-dekat.. ni nombor dua bongsu.. InsyaAllah.. anak bongsu pun dapat orang dekat.. orang depan rumah.. jodoh mereka.. dapat orang dekat.. 

pengantin berarak naik basikal.. sweet sangat-sangat.. dengan baju berwarna biru laut.. tapi sayang.. aku tak sempat snap gamba walau sekeping pun.. dah awak tolong di dapur.. jadi orang belakang.. tak sempat la snap.. pengantin sama kecik.. sangat sweet.. muda belia mereka berdua.. sangat padan.. moga berkekalan hingga ke akhir hayat ya izan & erin..

teknologi ni.. ada masanya cam bermusim kan?? gajet pun same.. bermusim juga.. tapi gajet.. kalau nak di ikutkan memang kopak dan rabak la.. kalau macam aku ni.. bukan orang kaya.. ahakss!! tapi kalau benda tak perlu berbayar.. aku layankan juga kadang-kadang.. pas tu kang.. bersawang.. 


apa yang aku nak cite sekarang ni.. musim KEEK.. korang pasan tak kalau kat twitter ramai retis ada KEEK ni.. aku pun ada buat.. bukan apa.. suka tengok ragam anak TOMOK.. ARRIAN.. alahai.. comel sesangat.. macam anak mat salleh pun ya.. melepak!! lagi-lagi suka bila tomok marah dia.. marah-marah manja.. "biasa dia.." mimik muka.. mak aiii.. cerdik betul la Arrian.. geram!! layan mane buat happy.. tapi jangan berlebihan.. itu saja..

5 ulasan:

CtAyue berkata...

hihi.. ayu lagilah takde segala bagai tu..hihi..

cheqna berkata...

sangat seronok tengok gelagat anak tomok..anak erra

Aine Ainun berkata...

1st time saya tau dr dr Halina,
ps2 tgk video anak tomok pulak..=)

Cho Zila berkata...

alamak macam2 orang sekarangnikan.. keek bagai.. akak hapa pun takder sebab handphone tak smart2 lagi..

Riedaffya ibrahim berkata...

hehehe..psl keek ni xtau hape pon..nama je pakai smartphone..