Jumaat, Jun 8

DEMAM telah KEMBALI!!

Salam 1 Malaysia..

Salam pagi Jumaat.. Penghulu segala hari.. semoga dipermudahkan segala urusan dan perjalanan kita semua.. InsyaAllah.. cuaca yang redup.. sejuk.. berangin.. tenang je.. kalau kat kampung ni lagi best.. terasa sejuk ke tulang rasanya.. kat bandar ni.. dah kurang sikit nikmatnya.. 


yeahhh!!! malam ni dah bermula demam ok.. demam telah kembali.. apa lagi kalau bukan EURO 2012.. sangat di nanti-nantikan bagi peminat bola sepak.. aku?? boleh layan la.. tidak fanatik.. nasib la kat rumah ada 2 orang je kaum adam.. kalau ramai.. mau riuh rumah tu.. zoom in jadual jom!!

 
kalau nak tengok lagi jadual sempoi.. zoom in!! SELAMAT MENONTON!!

7 ulasan:

ieda berkata...

get well soon dear ..
musim nie x menentu sgt skrg nie

Saya Disini berkata...

cpt mkn ubt

LiNda berkata...

hehe..ingtkan demam pe. Rupenye demam bola. Linda pun minta bola, tertunggu tunggu euro 2012..:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

tak sabar nak tggu mlm nih!!!

Aine Ainun berkata...

heheheee....

sang lelakimmg demam sungguh...sanggup bersengkang mata nih...

rieda_ffya berkata...

nsb le x minat sgt...sat g bole tgk kat opis semua org tertido psl layan bola...

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Hehehe, ader yang ingat u yang demam, dear...huhu...fuh!demam Bola UEFA...yay!this round, awal2 lagi dah ader kejutan..huhu...