Selasa, Julai 30

orang mengantuk disorongkan BANTAL..

Salam 1 Malaysia..

21 Ramadhan 1434H.. cepatnya masa berlalu.. tinggal 9 hari lagi sebelum menjelang Syawal.. adakah ini Ramadhan ku yang terakhir?? hanya padaMU ku berserah..

bila berpuasa ni.. kadang tekak kita ni nak makan macam-macam.. adakalanya macam budak kecik pun ya.. teringin tu.. teringin ni.. tapi hakikatnya.. teringin je.. buat atau beli.. idak le teman.. masih mampu mengawal nafsu.. eceh!! kadang rezeki tanpa di sangka.. teringin makan bubur lambuk.. elok je.. orang masjid datang anta.. rezeki kan.. kecik tapak tangan.. mangkuk ku tadahkan..

sabtu lepas berbuka di luar.. memang jadi trend kami 1 hari akan spend time dengan kawan-kawan untuk berbuka puasa.. tapi kali ni FOC.. tu makin seronok!! kali ni buka bertiga je.. lokasi.. Kenny Rogers Roasters Bukit Tinggi.. semua tuan sponsor yang setelkan.. kali ni.. dia tip top! selalu aku yang urusan dari bab lokasi sampai la tiba masanya.. kali ni dia buat semua.. terbaik lah!! sebenarnya dari awal Ramadhan memang teringin makan Kenny Rogers ni.. elok sangat la kan.. bak kate pepatah.. Orang Mengantuk Disorongkan Bantal.. YUMMY!!!

sory ye kawan-kawan.. pagi-pagi publish pict makanan.. menu yang di pilih pun.. semua pilihan dia.. kami betul-betul datang makan.. ahakss!










nasib la pilihan dia menepati citarasa kami.. kalau tak.. hah! dia la kene makan semua.. tuan badan terpaksa di blur kan.. orang yang tak suka bergambo.. ni pun belasah curi-curi.. siap kene warning.. jangan upload.. tapi aku upload juga.. ahakss!! tapi kasi blur.. :p







yang aku ngan sorang kawan tak sangka.. dia siap order desert lagi.. wow!! debum la kamu.. siap warning.. makan sampai abis.. jangan kata dah kenyang.. aduhhh.. kalau makan kenny ni.. sure la perut menyantak kenyang.. dengan menu pilihan dia tu.. ayam suku tu.. haishh!! nak tak nak.. kene makan juga.. nasib la untuk kami berdua ais krim.. dan untuk dia kek.. fuhhh!! selamat.. dan 1 lagi.. nasib air ais lemon tea.. kalau la air berkarbonat.. sure tak abis.. 

mekasih pada kamu yang sponsor juadah iftar ya.. next year.. tinggal kita berdua je bujang.. uhuk!! tapi nak juga berbuka puasa cam ni.. ramai-ramai.. InsyaAllah.. 

9 ulasan:

Acik Erna berkata...

assalam AH..jadi teringin pulak nak pi KR.tapi kena tunggu lepas raya la

Masya berkata...

lama x makan .. sudahnya buat kat rumah ...

cahaya iman berkata...

alamak..sedapnya.. huhu

cahaya iman berkata...

alamak..sedapnya.. huhu

Riedaffya ibrahim berkata...

wah...sempat bukak pose kat kenny ye..dpt sponsor lak tu kan..

Cho Zila berkata...

seronoknyer disponsor gitu.. malu bergambar yerk... takper ler janji tak malu belanja orang makan...
KRR tak makan lagi bulan poseni..

NM03 berkata...

esok plan nak mkn KR sempena beday adik kita ari ni. set ramadhan dia selalunya tak mendukacitakan kami. sebab set ramadhan je yg best dari menu hari biasa. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

sedapnye.. org pntg tgok jela

Aine Ainun berkata...

Wahhhhh...sedapnya....