Selasa, Oktober 9

mohon padaMU..

Salam 1 Malaysia..

sudah 9 hari berada di bulan Oktober.. tik! tok! tik! tok!.. menghampiri masanya.. hari ni mood terganggu.. seperti gelombang yang tidak stabil.. mengapa?? oh!! aku agak stress pagi ni.. benda berlaku seperti spontan.. tak sengaja.. [maafkan saya.. tak sengaja..] tertinggi suara pada orang tua di opis.. sebab isu yang sama setiap tahun.. nak dokumen yang sama.. haishhh!! kan sama.. nape tak simpan.. mintak kat aku.. aku kene geledah bilik fail.. dalam ikut aku ke bilik fail.. aku termembebel.. dan dia.. "maaflah.. dah menyusahkan.." dan pergi meninggalkan aku bersendirian.. oh!! aku tak sengaja melukakan hatinya.. maafkan saya sekali lagi.. [sambil berzikir..]

time adinda bongsu konvo..

hari ini.. 09 Oktober 2012.. bermulalah Peperiksaan Menengah Rendah.. (PMR).. berjuanglah sehabis baik adik-adik semua.. langkah kedua selepas UPSR.. walaupun ada yang mengatakan.. tak kemana PMR ni.. tapi bagi aku penting.. untuk mengorak langkah di masa depan.. GOOD LUCK NURUL ATIQAH.. moga kakak tenang-tenang menjawap exam hari ni ya.. harapan ayah ngan mak.. bagi contoh kat adik-adik ya.. aku nampak dia sentiasa berusaha.. lain dengan sikapnya semasa peperiksaan UPSR dulu.. sentiasa ada peningkatan dalam peperiksaan tahunan dan ujian bulanan.. moga berbaloi atas usahamu.. cuba yang terbaik ok!!

nota blog : kurang stabil mood hari ini.. mood bercuti untuk esok ada lah.. ;)


8 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

good luck adik..

Saya Disini berkata...

gud luck

shahrazali berkata...

setiap exam besar kena wat betul2 kn...biar la apa org nk kata...

good luck kpd mereka yg menduduki pmr....10 thun dh berlalu pmr, tp masih terkenang lg...hehe..

cheqna berkata...

semoga berjaya

rieda_ffya berkata...

INsyaAllah bole jawab le tu...biase la tu..kdg2 kat opis ni..kite bkn stress pd kerja tp pade org sekeliling..betul x?make a smile ok..x moh stress2...

LiNda berkata...

hihi..mesti org tu tersentap. Nanti mintak maaf dgn dia ye. Gud luck utk nurul atiqah, moga dpt menjawab exam dgn baik.

LYAfrina berkata...

huhu.. kdg2 stress krn org lain kan.. stress krn kerja ok lagi... kna byk2 bersabarla mghadapi kerenah kakak2 senior ni ye..

gud luck buat nurul atiqah ye..moga sukses..& dilapangkan dada utk jwb exam

Kasih Salina berkata...

biasa la tu kalo benda tak sengaja..asalkan minta maaf lepas tu ok la kan..