Rabu, Jun 19

Wordless Wednesday : tempah KHAS..

Salam 1 Malaysia..

RABU tanpa kata.. tapi tetap berkata-kata.. hari ni hari yang unik.. semua staf opis pakai baju korporat.. korporat la sangat.. dalam erti kata lain.. KETERPAKSAAN.. sebab?? ada sesi fotografi.. oh!! layankan je la pihak atasan.. agar tak dapat surat tunjuk sebab..

ummi tempah khas untuk kamu berdua.. taraaaaaaa...


mesti adik ngan kakak suka kan.. tapi ummi kene tahan rindu la.. tunggu adik ngan kakak datang rumah bonda.. 


zoom in sikit bantal adik..


ini pulak bantal kakak..

dah dapat kat budak dua orang ni.. kompom.. tak lepas punya.. sebab ada hello kitty.. suka betul dia orang ni.. sampai payung pun nak hello kitty.. nanti ummi nak tempah pula untuk Dania ngan Damia.. baru best kan.. sorang 1.. yang girl je la.. abang Amirul ngan abang Aiman tak yah.. nanti ummi fikir.. nak belikan dia orang apa..

sape-sape nak order pun boleh.. layari FB Eu Craft macam-macam ada..

nota blog : mood rindu sangat dekat gegirl ummi semua.. kakak.. adik.. Dania.. Damia.. jawapannya tunggu Hari Raya AidilFitri.. masing-masing sibuk..


6 ulasan:

cheqna berkata...

comel..sayangr nak wat tidur hehehe

❤Kamsiah❤ berkata...

bkn ja budak2...mak budak pun suka kalau dapat bantal comel mcm tu...mesti jadi bantal busyuk hehe

Cho Zila berkata...

comeljerkan... teringin gak nak buat untuk anak2... tapi akak berkenan ngan satu bantal yang dibuat oleh tak hengat apa ....

Acik Erna berkata...

assalam AH..lamanya nak tunggu raya baru jumpa..

Acik Erna berkata...

assalam AH..lamanya nak tunggu raya baru jumpa..

PinKy MoMMa berkata...

sangat comel..kalau nak tido mesti alas ngan kain lain hahaha,sayang sgt nak guna :P