Rabu, Ogos 21

Wordless Wednesday : SINONIM

Salam 1 Malaysia..






Hari Raya dan menu di atas tak dapat dipisahkan..
SINONIM
sebut raya.. dalam kepala mesti.. ada salah 1 menu di atas..



nota blog : bila puasa.. semua benda nampak sedap.. haishhh!!
semalam dah makan macam-macam.. sabar duhai hati.. ;)



8 ulasan:

Masya berkata...

tiba² teringin nak makan ketupat daun palas inti kacang merah .. thn ni x makan lagi huhuhuhu .. dapppnya kalau dapat...

❤Kamsiah❤ berkata...

masa anak dara dulu belajar la jugak menganyam ketupat tu...sampai dah jadi mak dara,masih tak pandai2 lagi hehe

Zuraidah Butang berkata...

beshnye..time raya hari tu dapat makan sikit je rendang dengan ketupat.

wardah berkata...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

LYAfrina berkata...

menu wajib hari raya..

tp lya kali ni x sentuh lgsung ktupat, ketupat nasi, lemang, rendang tu.. ntah la.. maybe time raya tu sengugut.. selera mkn jd de

Aine Ainun berkata...

tetiba teringat...1 saywal...=)

taun depan semoga dpanjangkan usia kita bertemu syawal kembali...

Cho Zila berkata...

memangler kena ada yerk .. tapi akakni kat kampung ada lemang... takder ketupat...

Riedaffya ibrahim berkata...

memang sinonim kan..bile kata raya,,,bnda2 tu wajib ade...dan kalo open house tu..bnda tu jgak yg kite carik