Khamis, Mei 16

si COMEL di hari perkahwinan..

Salam 1 Malaysia..

agak lama tak ber entry.. baru nak tarik nafas lega.. Syukur Alhamdulillah majlis berjalan lancar.. tapi rumah masih berkecah.. weekend ni harus kemas.. tak lalu dah mata memandang.. lantai jangan cakap la.. melekit semacam bile memijak..

1st time mata bertemu mata.. sangat peramah baby girl ni.. tak senyum sambil lidah terkeluar sedikit.. alahai.. comel sangat kamu Zaira Rizqah.. mekasih la sudi datang ke teratak ummi ya sayang.. semua ni kenangan terindah.. nanti ada masa.. ummi datang Kuala Pilah ya.. tapi sayang.. sempat snap gamba 2 keping je.. ummi tak sempat nak snap gamba dengan mama ngan papa Zaira.. bateri abis la pulak.. aduh!! rugi!! zoom in la gamba si comel Zaira Rizqah..


walaupun usianya baru 7 bulan.. tapi sonok bermain dengan dia.. mama ngan papa makan, dia steady je dengan ummi walaupun 1st berjumpa.. good girl la Zaira.. panjang umur.. murah rezeki kita jumpa lagi!!

4 ulasan:

Acik Erna berkata...

memang comel AH.acik pun suka tengok..montel.

PinKy MoMMa berkata...

semangat betul dia..gerammm rasa nak cium2 jer..

Cho Zila berkata...

baru berjumpa dah rindu balikkan... gituler kalau dah comel..

cahaya iman berkata...

er..er... speechless nih..hihi, ape la zaira ni, pndang ler camera tu..huhu..:P tk apa, tk amik gmbar papa n mama zaira, sbb dorang tk bape comelll..kui3