Isnin, September 10

sama tak??

Salam 1 Malaysia..

apa macam mood hari ni?? MONDAY BLUES?? oh!! penyakit lama aku muncul kembali.. BERMALASAN.. adehhh.. kalau penyakit ni dah menyinggah.. memang abislah.. tapi opkos tak boleh ikut rentak M ni kan.. kalau tak.. hahahaha.. sure semua keje tertangguh.. kang binggit telinger ni menahan orang bertanya keje tak jalankan.. tapi rasanya.. ramai yang masih mood raya.. selagi tak abis raya.. ahaksss!! mood bekerja aku ni.. masih berlegar-legar di angkasa kot.. malas betul.. tapi kene lawan gak!! chayok!!

kisah raya pun aku tak buat kat blog ni.. haishhh!! mula dah.. blog bersawang.. kawan-kawan.. tolong buangkan sawang erk!! jangan tak jenguk blog daku udah le.. tapi kalau tak de entry baru.. sape nak singgah kan.. cuba yang terbaik gak.. supaya blog tak di lupakan.. 

banyak sangat membebel ni.. bosan kang kawan-kawan.. khas untuk kawan-kawan blog.. taraaaaaaaaa....

SAMA TAK MUKA KAMI??
comel tak baby boy tu?? ada rupa aku tak?? ahakss!! ni anak kawan baik aku masa sekolah rendah hingga ke menengah.. lepas SPM.. berpisah sementara.. aku nun di utara.. dia tetap di selangor.. tapi sentiasa berhubung.. cuma tak bertemua secara live.. ni anak keduanya.. Ariff Luqman diberi nama.. sangat la tak banyak kerenah.. diam je.. menangis bile nak susu.. masih sepenuhnya susu ummi.. huh! rindu kamu Ariff!! abang long susah nak snap pict dia.. asik nak pegang kemera je.. tak moo bergamba.. next time achik datang.. siap kamu abang long.. achik peluk kamu.. ;)

nota blog : hari ni malas nak berborak-borak sangat.. jiran sebelah MC la pulak..

7 ulasan:

rieda_ffya berkata...

comei nye arif lukman

Acik Erna berkata...

assalam AH..comel baby tu.acik suka kalau dapat pegang baby

Saya Disini berkata...

sy pon mood malas ari ni..ngntuk betul..

Cho Zila berkata...

memang cam ada serupa tang mata... selalunyer isnin niler ghopenyer... harap ada cuti lagi...

:: Mrs.Eady :: berkata...

sama comel!

LiNda berkata...

comelnye baby tu..suke2. Arini macam bosan je kat tempat keje.Rase nak balik sekarang je. hihi

Hanif Idrus berkata...

Happy Monday Blues...!!

Salam kenal dan follow
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 79 blogger !!!