Selasa, September 10

untuk KAMU..

Salam 1 Malaysia..

fuhhh!! bersawang blog.. sapu-sapu sikit.. lap-lap sikit.. kasi bersih.. kasi ada mood.. lama tak update.. setting pun banyak lari.. mau taknya.. dekat 2 tahun tak tukar wall.. kene tukar design ni.. sudah bohsan..

10 September 2013.. dah besar anak buah sulong.. 1st day UPSR.. untuk MUHAMMAD HADZRUL AMIRUL BIN MOHD HASNI.. kejap je abang dah 12 tahun.. dah Mak Yang sudah makin terasa tua.. opsss!!! teringat Mak Yang masa abang lahir.. arwah atok excited betul.. dapat tau abang lahir.. arwah atok terus call Mak Yang.. bagi tau nak ke Melaka esok.. Mak Yang pulak kat Jitra punya la tak sabar nak cuti hujung minggu.. walaupun 2 hari.. Mak Yang sanggup balik Klang.. anak buah punya pasal.. anak buah sulong.. mau tak excited.. kan?? kan??

Nenek.. Pak Ngah.. Mak Ngah.. Mak Yang.. Achik.. & Mak Usu doakan abang dapat jawab exam dengan tenang dan lancar.. buat sebaik boleh tau abang!! dapat 5A.. adalah yang menunggu untuk abang.. apa?? suprise la.. Mak Yang tak moo bagi tau.. nanti tak suprise la kan..


nampak berbeza sungguh abang sejak berkhatan.. (budak berbaju kuning tu la anak buah sulung aku..) dulu halus.. sekarang.. tu dia.. makan apa semua sedap katanya.. selalu menyakat dia.. kalau abang masuk asrama.. ha.. tau le.. makan cam ne.. sekarang ni.. tiap-tiap hari ayam je kojenya.. tak de ayam.. telo.. itu le dia.. moga doa ibu ngan ayah dan kami semua termakbul.. untuk melihat abang berjaya di dunia dan juga di akhirat.. CHAYOK!



5 ulasan:

Acik Erna berkata...

smoga berjaya dengan cemerlang anak buah AH dalam peperiksaan nanti

Riedaffya ibrahim berkata...

semoga berjaya hadzrul ye...

CtAyue berkata...

good luck utk anak buah akak dan semoga kejayaan milik dia..

Yana Halim berkata...

semoga berjaya anak buah nani tu. :)

Cho Zila berkata...

semoga berjaya untuk along... cucu sulong... memang syiok tau jadi cucu pertama dalam family...